דג מבושל בסגנון מזרחי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

 

  • מצרכים:
  • 6-8 חתיכות של פילה דג נסיכת הנילוס (כ-1,200 גרם)
  • 6 שיני שום
  • 2 כפות פפריקה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 3-4 פלפל שטה
  • 1 זר כוסברה קצוצה
  • 1 גזר מגורד
  • 1 כפית גדושה כמון
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 6 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 1כוס מים חמים
  • 1 כף פסטו

פסטו סלרי וכוסברה :

  • 1 כוס סלרי קצוץ
  • 1 זר כוסברה
  • 3 שיני שום
  • 1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

לפסטו:  
להניח את כל המצרכים בבלנדר ולערבב עד לקבלת מחית.
ניתן לשמור בקופסא במקרר ולהשתמש כשצריך .

לתבשיל:
בסיר שטוח ורחב לשים את השמן וכל התבלינים, להוסיף שיני שום, פלפל שטה ורסק עגבניות ולטגן
תוך כדי ערבוב.
להוסיף את כוסברה וגזר, לערבב, להניח את הדגים, להוסיף מים, מעל לפזר מעט כוסברה ,
לערבב / לנענע את הסיר .
לכסות ולבשל על אש נמוכה כשעה.
כל כרבע שעה להזיז קצת את הסיר לערבוב התוכן.

 

 

בתאבון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור