מצרכים:
- 5 גבעולי סלרי חתוכים
- 1 צרור קטן של עלי סלרי
- 3 גזרים חתוכים
- 1 כרישה קצוצה
- 1 בצל יבש קצוץ
- 3 עגבניות מקולפות וקצוצות
- 1 חבילת שעועית ירוקה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- שמן זית
- 1 קופסת רסק עגבניות
- 1 כף פפריקה
- 5 שיני שום קצוץ
- ½ ק"ג ניוקי
- מעט גבינת פרמז'ן
אופן ההכנה:
לאדות את הבצל והכרישה כ-5 דקות,
להוסיף את היקרות והתבלינים ולאדות עוד כ-5 דקות.
להוסיף ליטר וחצי מים , לבשל כ-45 דקות. להוסיף את הניוקי .
לבשל עוד כ-10 דקות. לפזר גבינת פרמז'ן ולטפטף מעט שמן זית מעל.