מצרכים:
- 1 חבילת פטריות שיטקי
- 2 כרישה קצוצה
- 2 גזר חתוך לרצועות דקיקות
- 1 ראש סלרי חתוך לרצועות דקיקות
- 1 כוס אצות ואקמה
- 1 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות
- 4 כפות משחת מיסו
- 1/2 1 ליטר מים
אופן ההכנה:
להכניס את הפטריות למים רותחים לכ-5 דקות.
להוציא מהמים ולחתוך לרצועות.
את המים לשמור בצד.
לטגן את הכרישה, הגזר והסלרי עם מעט שמן, להוסיף את התבלינים, המים של הפטריות, המים הרגילים, הפטריות והאצות ולבשל כ-10 דקות.