סופגניות יווניות

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג קמח
  • 4-5 כוסות מים פושרים
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות שמרים יבשים / שמרית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף ברנדי
  • 1 ליטר שמן לטיגון

לסירופ:

  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס סוכר
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 גרידת לימון

אופן ההכנה:
לסירופ:
להרתיח את המים, להוסיף את הסוכר והלימון, לערבב היטב לצמצם מעט ולהניח בצד.
להניח את כל החומרים מלבד הברנדי (וכמובן השמן לטיגון) בקערה.
לערבב היטב כחמש דקות, להוסיף את הברנדי ולערבב עוד כדקה (ניתן לערבב במהירות איטית במיקסר).להניח את הקערה מכוסה לשעה להתפחה.
בעזרת כף להניח מעט מהחומר כל פעם בעדינות בתוך השמן העמוק שחומם מבעוד מועד.
לטגן עד להזהבה.
להוציא מהשמן, לטבול בסירופ ולהגיש.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור