מצרכים:
- 100 גרם חמאה
- 250 גרם שמנת מתוקה
- 1 כוס סוכר
- 300 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם אגוזי מלך טחונים
- 1 כוס קמח
- 1 חבילה אבקת אפיה
- 4 ביצים
- 2 כפות ליקר מהמבחר שיש בבית
אופן ההכנה:
להביא לרתיחה את השמנת והחמאה,
להוריד מהאש ולהוסיף את השוקולד והסוכר תוך כדי ערבוב עד להמסה מלאה של השוקולד.
להוסיף את כל החומרים היבשים בתנועות ערבוב עד לקבלת מסה אחידה.
להוסיף את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב.
לצקת לתבניות אישיות עד לחצי הגובה ולאפות בחום של 180 מעלות 12 דקות.
ניתן להגיש בליווי כדור גלידה.
לקבלת עוגה ניתן לצקת את כל המסה לתבנית 26 ולאפות כ-30 דקות בחום של 175-180 מעלות .