מצרכים:
מצרכים לסלט:
- 3 גזרים מקולפים חתוכים לרצועות דקות
 - 1 חסה ערבית חתוכה
 - צרור כוסברה קצוץ
 - צרור קטן של נענע קצוצה
 - 1 חבילת נבטים עבים
 - 100 ג' בוטנים קלויים
 
מצרכים לרוטב:
- 1/4 כוס שמן זית
 - 2 כפות חרדל
 - 4 כפות חומץ בלסמי
 - תפוז סחוט
 - 3 כפות סילאן (דבש תמרים)
 - 1/4 כפית פלפל שחור
 - 1/4 כפית מלח
 - 2 כפות רכז מיסו
 
אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי הרוטב היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
לשפוך את הרוטב על הסלט סמוך לזמן ההגשה.
לפזר מעל את הבוטנים.