מצרכים:
- 6 חתיכות פילה דג (מוסר, אמנון או סלמון) ללא העור
- 1/2 סלסלה עגבניות שרי חתוכות לחצי
- 2 פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות
- 1 סלסלת פיטריות שמפניון חתוכות לקוביות
- 1 צרור קטן של פטרוזליה
- 1 צרור קטן של קוסברה
- 1 צרור קטן של נענע
- 1/2 פלפל חריף חתוך דק – ללא הגרעינים
- 1 כף שום כתוש
- 3/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 5-6 כפות שמן זית
- 1 כס שקדים מולבנים קלויים בצורת גפרורים לעיטור
- 15 תבניות אלומניום – ליחיד עגול אישי
אופן ההכנה:
להניח בקערה את כל החומרים כולל חתיכות הדג (מלבד השקדים לעיטור) לתבל ולערבב היטב.
לסדר 2-3 רצועות דג בכל תבנית אישית ובאמצע להניח את העגבניות והפטריות המתובלות.
לאפות בתבנית בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ-15-20 דקות .
להפוך על צלחת לבנה ולעטר בשקדים.
בתאבון.