מצרכים:
- 2 ק״ג בשר בקר מס 4 / 5 / 6
- 2 גזרים
- 3 גבועלי סלרי כולל עלים
- 1 בצל גדול
- 1 כף משחת קארי אדום
- 1 כף משחת קארי צהוב
- 1 כף משחת קארי ירוק
- 1 כף רוטב דגים
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית פלפל סצ’ואן לא חובה
- 1 כפית אבקת קארי צהוב
- 5-6 שיני שום
- 1 ליטר מים
אופן הכנה :
לחתוך ולטגן את הירקות כחמש דקות.
להוסיף את הבשר ותבלינים.
לטגן עוד חמש דקות.
להוסיף מים עד כיסוי ולבשל על אש נמוכה כשלוש שעות.
בתאבון