מאפה פילו, חציל ובצל מקורמל בניחוח כבד קצוץ

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים: 3 רולים

  • עלי פילו
  • 2 חצילים
  • 4 כפות שמן למרוח על החצילים
  • 1/2 כפית מלח לתיבול החצילים
  • 1/2 כפית קיגו'ן לתיבול החצילים
  • 2 בצל / 1 כוס בצל קריספי קנוי
  • 100 גרם גבינת פטה, פרומז, ביבי מוצרלה
  • 5 כפות שמן זית
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 9 כפות פירורי לחם

אופן הכנה :

להכנת החצילים:
לחתוך את החצילים לחצאי פרוסות בעובי של אצבע.
להשרות את החצילים כדקה בקערה עם מים, לשפוך את המים ולחזור על הפעולה 3 פעמים.
ההשריה תוציא את המרירות המחצילים ותשמור על הצבע שלהם.
למרוח את החצילים בשמן, מלח וקיגו'ן.
להניח על תבנית עם נייר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כחצי שעה.

אם אתם משתמשים בבצל ולא בשבבי בצל קריספי קנוי יש לקצוץ את הבצלים ולטגן על מחבת עם שמן עד
שיהפכו לשחומים.

לשים שני דפי פילו אחד על השני.
לערבב את שמן הזית והחמאה המומסת.
למרוח את הדף העליון  בשמן זית וחמאה ולפזר מעל פירורי לחם .
לסדר שכבה של חצילים קלוים, מעליהם לפזר את  הבצל מקורמל וגבינת פטה ( לא חייב ).
לגלגל  לרולדה.
להניח על ניר אפיה בתבנית.
לחתוך לפרוסות אבל לא עד הסוף.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות לכחצי שעה.

 

                                                                                    בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור