מצרכים:
מצרכים לסלט:
- 3 גזרים
- 2 קולורבי
- 2 שומר
- 1 בצל סגול
- גרידת לימון
- מיץ מלימון 1
- 1 צרור כוסברה
- 1 צרור נענע
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 200 גרם בוטנים גרוסים (לא חובה)
מצרכים לרוטב – וינגרט אשכוליות:
- 1/2 כוס שמן זית
- 2 כפות חרדל
- 5 כפות חומץ בלסמי
- 1/4 כוס תרכיז פירות יער
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
לחתוך את כל הירקות והעלים לרצועות דקות.
להניח את כל החומרים בקערה.
לערבב בנפרד את כל חומרי הרוטב. לקבלת רוטב אחיד ניתן לטחון במעבד מזון.
לשפוך את הרוטב על התערובת בקערה .
ניתן להוסיף בוטנים גרוסים מעל.