סלט כרוב ועלעלי רוקט בויניגרט לימון

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 כרוב פרוס דק
  • 2 לימונים
  • 1 צרור גדול של עלי רוקט
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2-1 כף מלח
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
להכניס את הכרוב הפרוס לקערה.
לקלף את קליפת הלימון ולקצוץ (לקבלת גרידת לימון).
לסחוט את 2 הלימונים לתוך הקערה, להוסיף את גרידת הלימון, המלח. הפלפל והשמן.
בעזרת הידים לערבב ולמעוך את הכרוב היטב.
להוסיף את עלי הרוקט הקצוצים .

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור