מצרכים:
- 1 פילה סלמון פרוס למנות
- 1/2 ק"ג ניוקי מבושל
- 1 חבילה פולי סויה סנפרוסט מבושל במים עם מלח
- 1 קופסת פסטו (ניתן לראות מתכון לפסטו באתר)
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 4 כפות שמן זית
- 1 כף קיגי'ן
- 1 כפית סוכר
- 4 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה:
לתבל את פילה הסלמון במעט פלפל שחור, מלח, שמן זית ופסטו.
להניח על הפלנצה החמה (או מחבת חם מאוד) כ-3 דקות מכל צד.
במקביל להקפיץ את פולי הסויה והניוקי עם שאר התבלינים והפסטו.
להניח כף מתערובת הניוקי והסויה ומעל פרוסת פילה סלמון.