מצרכים:
- 4 כוסות קמח
- 5 ביצים
- 1 כוס מיץ תפוזים
- גרידת תפוז
- גרידת לימון
- 3 שקיות אבקת אפיה
- 3/4 כוס סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 2 כפות תמצית וניל
- 1 כפית תמצית שקדים
- 1 ליטר שמן לטיגון
למילוי:
- 2 כוסות מים
- 2 כוסות סוכר
- גרדת תפוז
- גרדת לימון
- מיץ מלימון אחד
- מיץ מתפוז אחד
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים והסוכר, להוסיף את השמן ומיץ התפוזים .
להוסיף את כל החומרים ולערבב עד לקבלת בצק אחיד.
להניח בצד לחצי שעה.
לרדד את הבצק לעובי 1 ס"מ.
לקרוץ עיגולים עם חור באמצע
למלא סיר בשמן עמוק, לחמם שלא יעלה על 180 מעלות ולטגן את העוגיות עד להשחמה.
לספוג עם נייר סופג.
להכין את הסירופ להרתיח את כל החומרים כ-10 דקות עד לקבלת סירופ .
לטבול את העוגיות בסירופ, לעטר בקוקוס ולהגיש.