חומרים:
6 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר
3 כפות קקאו
2 כפות שוקולית
מעט תמצית וניל
200 גר' שוקולד מריד
200 גר' מרגרינה
1 כוס קמח אוסם
קוקוס
אופן ההכנה:
להקציף:
6 חלבונים
1 כוס סוכר
להמיס:
200 גר שוקולד מריר
3 כפות קקאו
2 כפות שוקולית
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
– להוסיף 1 חב' (200 גר') מרגרינה רכה ולערבב עד להמסת כל המרגרינה
– להפריש 1/2 כוס לציפוי ולהניח בצד (לפני שמוסיפים את החלמונים).
– להוסיף לתערובת השוקולד 6 חלמונים (צהובים) + מעט תמצית וניל ולערבב היטב
– להוסיף 1 כוס קמח אוסם – ולערבב היטב
– לערבב את הקצף ובצק השוקולד ביחד לשפוך לתבנית ולאפות.
– למרוח את הציפוי על העוגה בעודה חמה ואפשר לפזר קוקוס מעל.
ב ת א ב ו ן !