פילה דג מוסר / אמנון / סלמון עגבניות שרי ופטריות

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 6 חתיכות פילה דג (מוסר, אמנון או סלמון) ללא העור
  • 1/2 סלסלה עגבניות שרי חתוכות לחצי
  • 2 פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות
  • 1 סלסלת פיטריות שמפניון חתוכות לקוביות
  • 1 צרור קטן של פטרוזליה
  • 1 צרור קטן של קוסברה
  • 1 צרור קטן של נענע
  • 1/2 פלפל חריף חתוך דק – ללא הגרעינים
  • 1 כף שום כתוש
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 5-6 כפות שמן זית
  • 1 כס שקדים מולבנים קלויים בצורת גפרורים לעיטור
  • 15 תבניות אלומניום – ליחיד עגול אישי

אופן ההכנה:
להניח בקערה את כל החומרים כולל חתיכות הדג (מלבד השקדים לעיטור) לתבל ולערבב היטב.
לסדר 2-3 רצועות דג בכל תבנית אישית ובאמצע להניח את העגבניות והפטריות המתובלות.
לאפות בתבנית בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ-15-20 דקות .
להפוך על צלחת לבנה ולעטר בשקדים.

                                                        בתאבון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור