רוטב לפסטת איולי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • שמן זית
  • קישואים
  • בצל יבש
  • בזיליקום טרי
  • קוביות בזיליקום קצוץ או פסטו
  • בצל ירוק
  • 3 שיני שום קצוץ עגבניות שרי
  • יין אדום

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל והקישואים. מחממים את הווק, מוסיפים את הבצל מערבבים כדקה' מוסיפים את שמן הזית ולאחר מכן את הקישואים. קוצצים את הבזיליקום הטרי ואת הבצל הירוק. שופכים לווק את השום,מעט מלח,ג'ינג'ר ופלפל שחור. חוצים עגבניות שרי לשניים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את הבצל הירוק ושני סוגי הבזיליקום. לאחר טעימה מוסיפים תבלון לפי הצורך מוסיפים יין אדום,מקפיצים ויוצקים על הפסטה.

לחץ כאן לקבלת מידע נוסף על שף מקצועי

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור