סדנאות בישול לקבוצות ברמה אחרת
סדנאות בישול לקבוצות הן הרבה מעבר ל“לעשות אוכל ביחד”. אצל עופר שף זו מעבדה חיה של טעמים, שיתוף-פעולה והומור טוב; ועם תוצאה אחת ברורה: קבוצה שיוצאת מחויכת ושבעה, ובעיקר מחוברת יותר.
עם מעל 20 שנות ניסיון בהובלת ארוחות, אירועים וסדנאות, עופר הופך כל קבוצה ל“בריגדה” קולינרית: תחנות עבודה חכמות, תחרות ידידותית, ולבסוף שולחן משותף שמרגיש כמו מסעדה פופ-אפ שנולדה בסלון שלכם.
למה לבחור סדנאות בישול לקבוצות עם עופר שף?
· תכנון כמו בהפקה: בניית קונספט קבוצתי (איטלקי טרי, ים-תיכוני עכשווי, אש ועשן, אסייתי זריז או טבעוני חגיגי) לפי אופי הצוות והיעדים.
· מטבח נע אליכם – עופר מגיע עם כל הציוד: גז ותנור נייד, פלנצ’ה, גריל/מעשנה, סכינים וכלים, ומקים מטבח מלא בכל מקום.
· שיעור אמיתי, לא הדגמה: המשתתפים חותכים, צורבים, מתבלים וטועמים. עופר עובר בין התחנות, מתקן יד, נותן טיפי שף קטנים שעושים הבדל גדול.
· מתכונים שעובדים בבית: מקבלים חוברת מתכונים ברורה, תזכורות של “מה קריטי לא לפספס” ורשימת קניות להמשך.
· מתאים לכל רמה: מתחילים, חובבי מטבח וגם טבחים רציניים שרוצים לשייף טכניקות (Knife Skills, ציר/רטבים, טמפרטורות בשר ודגים).
· אווירה שמחברת באמת: מוזיקה טובה, משימות צוות, צילחות משותף ושולחן חגיגי לסיום.
מתאים למשפחה, חברים או כחלק מפעילות מגבשת בעבודה!
איך זה נראה בפועל?
· שיחת אפיון קצרה: היקף הקבוצה, כשרות/רגישויות, מטרה (גיבוש? חג? לקוחות?).
· קבלת פנים “טעימה” שמכניסה לאווירה.
· עבודה בקבוצות קטנות עם הדרכה צמודה וטיפים “מאחורי הקלעים” ממטבחים מקצועיים.
· הגשה לצלחת כמו במסעדת שף – ומסיבת טעימות עד לשלב הקינוח.
* כמובן שעופר מגיע עם כל הציוד הנדרש.
למי זה מתאים?
· חברות וצוותים (On-site/Off-site), מנהלים, חוגי חברים, משפחות גדולות, מסיבות רווקים/ות.
· סדנה כמתנת תודה ללקוחות או כחלק מיום עיון.
לסיכום – סדנאות בישול לקבוצות שמייצרות וואו אמיתי
עם עופר שף, הסדנה היא גם חוויה וגם תוצר מדויק: אוכל מצוין, ידע פרקטי וזיכרון משותף של ערב שעשה משהו טוב לקבוצה. מחיר הוגן, לוגיסטיקה חלקה, ותוצאה שמדברת בעד עצמה – בכל פעם מחדש.