לביבות כרוב יפניות

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 כרוב פרוס דק
  • 1 בצל יבש פרוס דק
  • שמן לטיגון

לטמפורה:

  • 1 כוס קמח
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 ביצה
  • 1/2 1 כוסות מים קרים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית גינגר טחון

לרוטב:

  • 3 כפות מיונז
  • 5 כפות צילי מתוק
  • 2 טיפות טבסקו

אופן ההכנה:
לטמפורה:
לערבב את כל החומרים היטב ולהניח בקערה במקרר עד לזמן ההכנה.

לרוטב:
לערבב את כל חומרי הרוטב ולהניח בקערה בצד.
לערבב את כל החומרים עם הטמפורה, לטגן לביבות במחבת.
להגיש עם רוטב חמוץ מתוק.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור