מצרכים:
- 5 פילטים של דג אמנון
- 100 גרם קמח תירס
- 1 כוס קמח
- 2 ביצים
- 1 צרור קטן של פטרוזיליה – קצוץ
- 2 כפות פסטו
- 1/2 כפית מלח
- 1 כף קיגי'ן
אופן ההכנה:
לחתוך את פרוסות הדג לפרוסות של 2 ס"מ ולפדר בקמח.
בקערה לטרוף את הביצים.
בקערה נוספת לערבב את כל חומרי הציפוי.
לטבול את פרוסות הדג בביצים ולצפות בציפוי (כמו שמכינים שניצל).
לטגן בשמן עמוק עד לקבלת גוון חום.
להגיש עם סלט חצילים ביוגורט.