מצרכים:
- 1 לפת
- 2 קולורבי
- 1 שומר
- 2 גזר
- 4 גבעולי סלרי אמריקאי
- 200 גרם תערובת פירות מיובשים (שקדים, אגוזי מלך ובוטנים גרוסים, חמוציות, צימוקים, אננס מיובש וכו').
לרוטב הוינגרט
- ½ כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 כפות חרדל
- ½ כוס חומץ בלסמי
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 3 כפות סוכר חום
אופן ההכנה:
לסלט –
לחתוך את הירקות לרצועות דקות.
את הסלרי לקצוץ דק.
לערבב את תערובת הפירות היבשים עם הסלט.
להוסיף 1 כוס רוטב וינגרט ולערבב.
לרוטב –
לטחון את כל החומרים במעבד מזון כ-2 דקות עד לקבלת רוטב אחיד