עוגת שוקולד פרווה של פעם

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

 

 6 ביצים

1 וחצי כוסות סוכר 

3 כפות קקאו 

2 כפות שוקולית 

מעט תמצית וניל

200 גר' שוקולד מריד 

200 גר' מרגרינה

1 כוס קמח אוסם 

קוקוס 

 

אופן ההכנה:

להקציף:

6 חלבונים 

1 כוס סוכר 

 

להמיס:

 

200 גר שוקולד מריר 

3 כפות קקאו 

2 כפות שוקולית 

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס מים 

 

– להוסיף 1 חב' (200 גר') מרגרינה רכה ולערבב עד להמסת כל המרגרינה

 

– להפריש 1/2 כוס לציפוי ולהניח בצד  (לפני שמוסיפים את החלמונים).

 

– להוסיף לתערובת השוקולד 6 חלמונים (צהובים) + מעט תמצית וניל ולערבב היטב 

 

– להוסיף 1 כוס קמח אוסם  – ולערבב היטב 

 

– לערבב את הקצף ובצק השוקולד ביחד לשפוך לתבנית ולאפות. 

 

– למרוח את הציפוי על העוגה בעודה חמה ואפשר לפזר קוקוס מעל. 

 

ב ת א ב ו ן !

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור