קעריות בריוש ממולאות בקוביות פרגית וקונפי בצל

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

חומרים לבצק:

  • 700 גרם קמח
  • 1 מחמאה
  • 1 כפית סוכר
  • 2 כפות שמרים
  • 1 כף מלח
  • 400 מ"ל (2 ½ כוסות) מים
  • 1 כף חרדל

למילוי:

  • 1 ק"ג קוביות פרגית
  • 1 כף שום
  • 1 כף ראס אל חנות
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפות שמן
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות
  • ½ כוס יין אדום

אופן ההכנה:

להכנת בצק:
להכניס את כל חומרי הבצק לקערת המיקסר (עם וו לישה), ללוש כ-5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
לכסות ולהניח להתפחה כ-20 דקות.

למילוי:
להניח את הפרגיות בתבנית עם שאר החומרים לערבב היטב.
להכניס לתנור חם בחום של 250 מעלות למשך כ-25 דקות.
להוציא ולצנן .

להכנת המנה:
לחלק את הבצק ל-20 כדורים. להניח כל כדור בתבנית שקעים משומנת או בקערית נייר לאפיה.
ליצור קערית מכדור הבצק.
להניח בפנים ממילוי הפרגיות והבצל.
לטפטף מעל מעט רוטב בלסמי מצומצם או מעט טריאקי .
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כרבע שעה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור