תבשיל בשר בקר בניחוח אסיאתי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 2 ק״ג בשר בקר מס 4 / 5 / 6
  • 2 גזרים
  • 3 גבועלי סלרי כולל עלים
  • 1 בצל גדול
  • 1 כף  משחת קארי אדום
  • 1 כף משחת קארי צהוב
  • 1 כף משחת קארי ירוק
  • 1 כף רוטב דגים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית פלפל סצ’ואן לא חובה
  • 1 כפית אבקת קארי צהוב
  • 5-6 שיני שום
  • 1 ליטר מים

אופן הכנה :

לחתוך ולטגן את הירקות כחמש דקות.
להוסיף את הבשר ותבלינים.
לטגן עוד חמש דקות.
להוסיף מים עד כיסוי ולבשל על אש נמוכה כשלוש שעות.

 

בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור