2015 – סלט עלים חגיגי לראש השנה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 שקית עלי ביבי
  • 1 מנגו
  • 2 תפוחי גרנד סמית
  • 20 ענבים ללא חרצנים חצויים לחצי
  • 150 גרם פקן סיני / אגוזי מלך
  • ניתן להוסיף 1 בצל סגול פרוס דק

לרוטב :

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כפית אבקת גינג'ר
  • 3 כפות צילי מתוק
  • גרדת מתפוז אחד
  • 1 כפית שום כתוש
  • 3 כפות חרדל
  • 1/4 כוס חמץ בן יין / חומץ בלסמי
  • 3 כפות דבש
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

להכניס לצנצנת את כל חומרי הרוטב, לסגור היטב ולשקשק נמרצות עד לקבלת רוטב אחיד.

אפשרות נוספת, לטחון את כל חומרי הרוטב בעזרת מוט בלנדר עד לקבלת רוטב אחיד.

להכניס את מצרכי הסלט לקערה לשפוך חצי מכמות הרוטב לפני ההגשה .

ניתן לשמור את הרוטב במקרר כשבועיים כשהוא סגור בצנצנת.

                                                                         בתאבון. 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור