בשר בקר בבישול ארוך בתנור

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:
1 ק״ג בשר צוואר
1 ק״ג שפונדרה
2 גזר
1 בצל
2 -3 גבעולים סלרי
6 שיני שום
1 כפית פלפל שחור
6 עלי דפנה
6 פלפל אנגלי
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית זרעי כוסברה
1 כוס יין אדום
1 כוס מים

אופן ההכנה:
לקצוץ גס את הירקות.
להניח את הירקות וכל שאר המצרכים בתבנית, לערבב ולתבל הכול טוב.
להכניס לתנור חם של 200 מעלות ל- 20 דקות ללא כיסוי ולאחר מכן לכסות ולבשל בתנור בחום של 180 מעלות כשלוש שעות.
להשאיר את התבנית בתנור כשעה נוספת כשהתנור כבוי.

אפשרויות הגשה:
ניתן להגיש בצלחת הגשה כשהבשר מפורק ומתובל ברוטב ומעט מלח.
ניתן להשתמש בבשר למילוי קובה או לזניה בשר.
להוציא לסנן ולקרר, לפרק / לקצוץ את הבשר לתבל במלח ופטרוזיליה קצוצה ולמלא
את הקובה ולבשל במרק

 

בתאבון 🙂

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור