טרטטן תפוחים ודבש

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

לבצק פריך:
400 גרם קמח
175 גרם חמאת קוקוס
1 שקית א. אפיה
4 כפות סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל

למלית:
8 תפוחים מקולפים וחתוכים לשמיניות
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס דבש
25  גרם חמאת קוקוס

אופן ההכנה:

להכנת הבצק :
להכניס את כל חומרי הבצק למעבד מזון להפעיל עד קבלת פירורים .

בסיר או במחבת להניח את התפוחים וכל חומרי המלית מלבד הדבש והקוקוס ולערבב עד לקבלת תפוחים מקורמלים (כ-5 דקות).
להוסיף את הדבש וחמאת הקוקוס ולהמשיך לערבב עוד כ-2 דקות.

בתבנית עם נייר אפיה להניח את התפוחים עם הרוטב שנוצר .
את הבצק לפזר מעל ולהדק מעט.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 175 מעלות כ-40 דקות.

להגשה:
להפוך את העוגה על מגש כך שהתפוחים יהיו למעלה.
מומלץ להגיש עם כדור גלידת וניל בצד.

 

בתאבון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור