כבדי עוף בריבת אוכמניות / תותים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג כבדי עוף נקיים
  • 1 צנצנת ריבת אוכמניות / תותים של יד מרדכי
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כוס יין
  • שמן קנולה

אופן ההכנה:
מערבבים את הריבה והיין.
מקפיצים את כבדי העוף בזהירות במחבת או בסיר חם מאוד עם מעט שמן קנולה כ-5 דקות. (כל פעם לא יותר מ-10 כבדים).
מוסיפים למחבת כ3-2 כפות מהתערובת ומעט פלפל ומלח (לכל 10 כבדים).
מקפיצים עוד כ-3 דקות ומגישים.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור