מאפה ריקוטה תפוחים בניחוח קינמון

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג בצק עלים
  • 10 תפוחים
  • 1 כף גרידת לימון
  • מיץ מלימון אחד
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כוס צימוקים
  • ½ כוס סוכר
  • ½ ק"ג גבינת ריקוטה
  • 1 ביצה לציפוי.

אופן ההכנה:
לקלוף את התפוחים ולחתוך לקוביות של 2X2.
להכניס לסיר את כל המרכיבים מלבד הגבינה ולערבב.
לבשל כחמש דקות ולצנן.
להוסיף את הגבינה ולערבב.
לפתוח את הבצק, להניח את מילוי ולסגור.
להניח על תבנית עם נייר אפיה כשהצד הסגור למטה, לחרוץ חריצים על הבצק מעל.
להבריש את המאפה בביצה טרופה.
לאפות בתנור בחום של 190מעלות על להזהבה.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור