מצרכים:
- 10 סטיק פרגית
- 1.5 ק"ג דלעת
- ½ כפית פפריקה מעושנת
- 1 כף חרדל
- 1 בצל קצוץ
- 1 כפית שום כתוש
- 1 כפית פלפל שחור
- ½ כפית אבקת צילי חריף
- 2 גבעולי רוזמרין
- 1 כף אורגנו טרי / יבש
- 2 כפות סילאן
- 1 כפית מלח
- ½ כוס שמן זית
לרוטב:
- 1 כוס חומץ בלסמי
- 5 כפות סוכר
אופן ההכנה:
לחתוך את הדלעת לקוביות של 2 X 2 ס"מ.
לערבב את כל המצרכים היטב, להניח בתבנית ולאפות בתנור חם של 180 מעלות כ-45 דקות.
לרוטב:
לבשל את החומץ עם הסוכר תוך כדי ערבוב כ-3-4 דקות עש להסמכה.
להגיש עם חומץ בלסמי מצומצם וסמיך.