מצרכים:
- חסה עגולה – איסברג
- סלסלת ענבים
- סלק חתוך לגולינים
- זר נענע
- גרעיני דלעת וחמניות
- 1 כוס כוסמת
- 1 כוס וינגריט הדרים
לוינגרט:
- 1/2 כוס מיץ תפוזים
- 2 כפות חרדל
- 5 כפות שמן זית
- 2 כפות סילאן
- מיץ מ-1/2 לימון
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
אופן ההכנה:
להשרות את כוס הכוסמת במים לשעתיים ולסנן.
לויניגרט – לערבב את כל המצרכים היטב עד לקבלת רוטב אחיד (ניתן לטחון את כל המצרכים במעבד מזון / מוט טחינה
לקבלת רוטב אחיד וטוב).
לחתוך את הירקות לצורה הרצויה – את הסלק אפשר לחתוך בפומפיה .
להכניס לקערה את כל המצרכים.
להוסיף את וינגרד ההדרים ולערבב היטב.
בתאבון.