מצרכים:
- 1 חבילה סלרי אמריקאי
- 5 תפוחי גרנד סמית
- גרדת לימון מ-2 לימונים
- 1 זר פטרוזליה קצוץ
- 1 זר נענע קצוץ
- 200 ג' עדשים שחורים מבושלים
- 100 ג' חמוציות
- 100 ג' שקדים קלויים גרוסים
לרוטב הוינגרט:
- מיץ מ-2 תפוזים
- ½ סוכ שמן זית
- 2 כפות חרדל
- מיץ מלימון אחד
- 3 כפות סוכר חום
- ½ כפית פלפל שחור
- ½ כפית מלח
אופן ההכנה:
לרוטב – לטחון במעבד מזון כדקה.
לקצוץ את כל חומרי הסלט ולהניח בקערה.
לשפוך את רוטב הוינגרט מעל .