סלמון צרוב על הפלנצה מוגש על ניוקי ופולי סויה מוקפצים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 פילה סלמון פרוס למנות
  • 1/2 ק"ג ניוקי מבושל
  • 1 חבילה פולי סויה סנפרוסט מבושל במים עם מלח
  • 1 קופסת פסטו (ניתן לראות מתכון לפסטו באתר)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף קיגי'ן
  • 1 כפית סוכר
  • 4 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה:
לתבל את פילה הסלמון במעט פלפל שחור, מלח, שמן זית ופסטו.
להניח על הפלנצה החמה (או מחבת חם מאוד) כ-3 דקות מכל צד.
במקביל להקפיץ את פולי הסויה והניוקי עם שאר התבלינים והפסטו.
להניח כף מתערובת הניוקי והסויה ומעל פרוסת פילה סלמון.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור