עוף מוקפץ עם ירקות קארי הודי וחלב קוקוס

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1/2 ק"ג סטיק פרגית חתוך לקוביות
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 2 קישואים
  • 1 חציל
  • 1 בצל
  • 1 גזר
  • 1 כף קארי
  • 1 כפית גהרם מסאלה
  • 1 כפית טנדורי
  • 1 כפית מלח
  • 1 קופסת חלב קוקוס
  • 1/2 1 כוס מים
  • שמן קנולה

אופן ההכנה:
לקלף את החציל, לחתוך לקוביות ולטגן קלות בסיר רחב וגדול עם 5 כפות שמן זית כ-5 דקות.
להוסיף את שאר הירקות ולטגן כ-10 דקות.
במקביל לתבל את קוביות הפרגית בגהרם מסאלה ו-2 כפות שמן, להכניס לתנור בחום של 200 מעלות ל-10 דקות.
להוסיף את העוף לירקות שבסיר, להוסיף את כל שאר התבלינים (אם לא רוצים לקבל מאכל פיקנטי – חריף – לא להוסיף את הטנדורי), את חלב הקוקוס והמים ולהביא לרתיחה.
לבשל כ-10 דקות ולהגיש.

*** מומלץ להגיש עם אורז לבן.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור