מצרכים:
- 1/2 ק"ג סטיק פרגית חתוך לקוביות
- 1 פלפל צהוב
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל ירוק
- 2 קישואים
- 1 חציל
- 1 בצל
- 1 גזר
- 1 כף קארי
- 1 כפית גהרם מסאלה
- 1 כפית טנדורי
- 1 כפית מלח
- 1 קופסת חלב קוקוס
- 1/2 1 כוס מים
- שמן קנולה
אופן ההכנה:
לקלף את החציל, לחתוך לקוביות ולטגן קלות בסיר רחב וגדול עם 5 כפות שמן זית כ-5 דקות.
להוסיף את שאר הירקות ולטגן כ-10 דקות.
במקביל לתבל את קוביות הפרגית בגהרם מסאלה ו-2 כפות שמן, להכניס לתנור בחום של 200 מעלות ל-10 דקות.
להוסיף את העוף לירקות שבסיר, להוסיף את כל שאר התבלינים (אם לא רוצים לקבל מאכל פיקנטי – חריף – לא להוסיף את הטנדורי), את חלב הקוקוס והמים ולהביא לרתיחה.
לבשל כ-10 דקות ולהגיש.
*** מומלץ להגיש עם אורז לבן.