חומרים:
- 1 חבילת עלי תרד טורקי שטופה / 1/2 שקית תרד קפוא של סנפרוסט
- 1בצל גדול קצוץ
- 10 יחידות עגבניות שרי חצויות (לא חובה)
- 5 שיני שום קצוצים דק
- צרור בזיליקום קצוץ
- 6 כפות שמן זית
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית אגוז מוסקט
- 1/4 כפית פלפל לבן (לא חובה)
- 5 ביצים
- 1 קופסא ביבי מוצרלה
- 6 כפות שמנת לבישול / חצי כוס חלב
אופן הכנה:
לחרוך במחבת חם מאוד ללא שמן כ-5 דקות את הבצל.
להוסיף שמן, שום ותבלינים.
לערבב מעט ואז להוסיף את התרד והבזיליקום.
לערבב היטב ולבשל כ- 10 דקות.
להוסיף את השמנת ועגבניות השרי, לערבב, להכניס את ביצים, לפזר בעדינות מעל את ה-ביבי מוצרלה ולבשל עד קבלת ביצים מוכנות.
אפשר להוסיף מעל פטרוזיליה ולגרד מעל גבינה צפתית , פטה , מוצרלה…
בתאבון