לזניה

לזניה היא מאכל איטלקי המורכב ברובו מגבינה ורוטב מבוקש מאוד בקרב סועדים רבים. אופן הבישול של הלזניה מתבצע בתנור וכולל בישול של עלי פסטה לפני ההגשה של שף פרטי, למרות שכיום ניתן ליצור עלי לזניה באופן מהיר ללא בישול. הלזניה מוגשת במסעדות יוקרה רבות ומשולבת עם מגוון רחב של רטבים שונים.

פשטות ההכנה

הלזניה פשוטה להכנה לא רק עבור שף פרטי מומחה אלא עבור כל אחד. במידה ואתם מעוניינים בעצמכם להכין אותה תצטרכו מגש לזניה, בשר (מומלץ מאוד), בצל לבן, שום, פטריות, רסק עגבניות, עלי לזניה, 300 גרם של גבינה צהובה, סוכר ותבלינים מגוונים כמו רוטב צ'ילי, מלח, פלפל, פפריקה ואבקת שום. כמובן שקיימים מתכונים רבים אחרים להכין לזניה אך אלו המרכיבים העיקריים.

חווית בישול מצויינת

שף פרטי משקיע תמיד בהכנת מתכוני בישול איכותיים הכוללים מגוון רחב של סוגי מאכלים שונים. חווית בישול מיוחדת של שף פרטי תמיד משאירה את הלקוחות מרוצים ויוצרת עבורם אפשרויות בישול רבות של בחירת מתכונים מגוונים. עופר שף מעביר סדנאות בישול ומופעי שף התורמים לחווית בישול מצויינת. מעבר לכך עופר שף מתמחה בהכנת ארוחות בוקר לקבוצות הכוללות סלטים, ביצים, פוקצות, מאפים, ומיצים טבעיים.

קרא עוד על: קייטרינג בשטח בסגנונות שונים

כתבו תגובה

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור