אגסים בקרמל ואמרטו

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג אגסים חתוכים ל- 1/8 ושטופים
  • 1 כוס סוכר
  • 1/4 כוס יין
  • 3-4 כפות ליקר אמרטו

אופן ההכנה:
בווק מניחים את הסוכר והיין, מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הליקר ומצמצמים עד לקבלת קרמל סמיך.
מוסיפים את האגסים ומקפיצים כ 5 דקות בזהירות ובעדינות.
מכבים את האש.
מגישים עם פונדנט השוקולד.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים