אגסים בקרמל ואמרטו

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג אגסים חתוכים ל- 1/8 ושטופים
  • 1 כוס סוכר
  • 1/4 כוס יין
  • 3-4 כפות ליקר אמרטו

אופן ההכנה:
בווק מניחים את הסוכר והיין, מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הליקר ומצמצמים עד לקבלת קרמל סמיך.
מוסיפים את האגסים ומקפיצים כ 5 דקות בזהירות ובעדינות.
מכבים את האש.
מגישים עם פונדנט השוקולד.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור