אגרול מדפי אורז במילוי ירקות

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 15 דפי אורז
  • 1 קערה עם מים קרים
  • 3 גזר
  • 1/4 כרוב
  • 3 מלפפונים
  • 1 סלסלת נבטים דקים
  • 3 כפות סומסום קלוי
  • 1 כף קצח
  • 1 כף שמן סומסום
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 חביתה יפנית – טמאגו – לא חובה

לרוטב:

  • 1/2 כוס רוטב סויה "קיקומן"
  • 2 כפות חומץ אורז

אופן ההכנה:
לבצק:

לחתוך את הירקות לרצועות דקיקות, להקפיץ קלות בווק בשמן (כ-2 דקות) ולהניח בקערה.
לטבל בשמן סומסום, רוטב סויה, סומסום קלוי וקצח ולערבב קלות.
להוסיף חתיכות של חביתה.
להניח דף אורז בתוך קערת המים ולהשרות ל-15-20 שניות.
להוציא את דף האורז, להניח על מגבת, למלא במרכז בתערובת הירקות ולקפל.
אופן הקיפול – לקפל שליש מכל צד (ימין ושמאל של העלה) ולגלגל ליצירת רול.
להניח בתבנית משומנת כשה-"תפר" כלפי מטה.
להתיז מעט שמן קנולה מעל, לכסות בנייר כסף ולאפות בחום של 180 מעלות למשך 5 דקות.
*** ישנה אפשרות לאכול את האגרול קר ללא אפיה בתנור.
להגיש עם קערית מהרוטב בצד.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים