אוזני המן במילוי פרג

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 כוס שקדים מולבנים
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1/2 2 כוסות קצח (300 גרם)
  • 200 גרם חמאה
  • 2 חלמונים
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • 1 כף תמצית וניל

למילוי:

  • 1 כוס מים
  • 1 כוס סוכר
  • 200 גרם פרג טחון
  • 4 כפות דבש 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כוס פירות יער – אוכמניות מיובשות מושרות בליקר או רום

אופן ההכנה:
לטחון את השקדים ואבקת הסוכר במעבד מזון.
להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב עד לקבלת בצק אחיד.
לעטוף את הבצק בניילון ולהניח במקרר ללילה.

למילוי:
להביא לרתיחה את המים והסוכר, להוסיף את הפרג, להביא שוב לרתיחה ולהנמיך את האש.
לבשל כ-10-20 דקות עד לקבלת תערובת סמיכה.
להסיר מהאש, להוסיף את הדבש ומיץ הלימון , לערבב ולהניח את התערובת להתקרר.
לסנן את האוכמניות ולהוסיף לפרג כשהוא קר.

להכנת אוזני ההמן:
לחמם את התנור ל-170-185 מעלות.
לחלק את הבצק ל-3 כדורים, לרדד כל כדור ולחרוץ עיגולים.
במרכז כל עיגול להניח מהמילוי וליצור אוזן המן ע"י הרמת הבצק לצורת משולש והידוק השולים.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור