אורז חגיגי עם סלרי אמריקאי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 צרור סלרי
  • 2 בצל
  • 2 שיני שום
  • 1 צרור קטן של פטרוזיליה
  • 1/2 ק"ג אורז
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כפית כורכום
  • 200 גרם פיצוחים ללא גרעינים
  • 5 כפות שמן

אופן ההכנה:
קוצצים ומטגנים את הפטרוזיליה, הסלרי, הבצל והשום.
מוסיפים אורז, מלח, כורכום ומטגנים כ-2 דקות.
מוסיפים מים רותחים כך שיעברו את האורז בערך באצבע.
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר היטב ומבשלים במשך 20-25 דקות.
מגישים לאחר שמפזרים את הפיצוחים מעל

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור