מצרכים:
- 1 צרור סלרי
- 2 בצל
- 2 שיני שום
- 1 צרור קטן של פטרוזיליה
- 1/2 ק"ג אורז
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כף מלח
- 1/2 כפית כורכום
- 200 גרם פיצוחים ללא גרעינים
- 5 כפות שמן
אופן ההכנה:
קוצצים ומטגנים את הפטרוזיליה, הסלרי, הבצל והשום.
מוסיפים אורז, מלח, כורכום ומטגנים כ-2 דקות.
מוסיפים מים רותחים כך שיעברו את האורז בערך באצבע.
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר היטב ומבשלים במשך 20-25 דקות.
מגישים לאחר שמפזרים את הפיצוחים מעל