אורז ריזוטו עם סלרי ותפוח אדמה ירושלמי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג אורז עגול
  • 1 בצל קצוץ
  • 5 תפוחי אדמה ירושלמי חתוכים
  • 3-4 גבעולי סלרי אמריקאי חתוכים
  • 1.7 ליטר מים רותחים
  • 4 כפות שמן
  • ½ 1 כף מלח

אופן ההכנה:
להכניס לסיר רחב את השמן, הבצל, תפוחי האדמה הירושלמי והסלרי ולטגן כ-5 דקות.
להוסיף אורז ומלח ולטגן כ-2 דקות.
להוסיף את המים הרותחים, להביא לרתיחה ולהנמיך.
לסגור את הסיר היטב ולבשל כ-20-25 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור