מצרכים:
- 3 בטטות בינוניות
- 3 בצלים סגולים
- 3 פלפלים אדומים
- 3 פלפלים צהובים
- 3 קישואים או זוקיני
- 2 חצילים
- עלי רוזמרין ובזיליקום טריים
- 10 שיני שום טריים
- רבע כוס שמן זית
- מלח גס, פלפל שחור גרוס
- 2 כפות פסטו
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את כל הירקות. חותכים את כל הירקות לרצועות עבות ומסדרים בתבנית עם נייר אפיה.
את הבצל חותכים לרבעים. קוצצים את עשבי התיבול ומפזרים מעל הירקות.
מתבלים בשמן זית , מלח גס ופלפל שחור גרוס. מערבבים את הירקות היטב.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ- 35 דקות או עד שהירקות התרככו והושחמו קלות.
מסדרים בצלחת הגשה את הירקות בקבוצות ומקשטים בבזיליקום קצוץ.