אנטריקוט במילוי קונפי בצל ואגוזי קליפורניה

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 12 פרוסות דקות של אנטריקוט
  • 3 בצלים גדולים
  • 200 גרם אגוזי קליפורניה קצוצים
  • 2 כפות קמח מצה
  • 1/2 כוס יין אדום
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 3 כפות סוכר חום
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף סילאן
  • 2 כף קטשופ
  • 4 כפות סויה
  • 1 כפית אבקת ג'ינג'ר

אופן ההכנה:

לחתוך את הבצל לפרוסות, לטגן עד לשקיפות, להוסיף את הסוכר ליצירת קרמל, להוסיף תבלינים, מלח, ויין
ולבשל כ-1/2 שעה לקרר להוסיף את האגוזים וקמח מצה.
לפרוס את פרוסות האנטריקוט, להניח מהמילוי ולגלגל לגלילונים.
לערבב את הסילאן, הקטשופ, הסויה ואבקת הג'ינג'ר ולמרוח על גלילי האנטריקוט.
להכניס לתנור בחום של 220 מעלות כ-3-5 דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות