אסקלופ אנטריקוט צרוב ועגבניות שרי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים

5 סטיק אנטריקוט
20 עגבניות שרי
10 שני שום
6 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
מיץ לימון מחצי לימון
1 אריזה קטנה של עלי ביבי
5 כפות וינגרט הדרים
50 גרם צנוברים / שקדים / אגוזי מלך

אופן ההכנה

חוצים את סטיק האנטריקוט לחצי, מניחים חצי סטיק בין ניירות אפיה או ניילון, דופקים את הסטיק ומשטחים אותו.
מניחים כל סטיק על מחבת פסים חמה ל-2 דקות בכל צד.
במקביל מטגנים בשמן שום ועגבניות שרי כ-5 דקות, מוסיפים פלפל שחור ומלח, מוסיפים את הסטיקים הצרובים לעוד 3 דקות.
מניחים על עלי הביבי המתובלים בוינגרד הדרים.
מטפטפים מעל מיץ לימון ומגישים בעיטור הצנוברים / שקדים / אגוזי המלך.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור