אסקלופ עגל על מצע דלעת מושחמת וקונפי בצל

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 ק"ג דלעת
  • 2 בצלים
  • 5 עלי מנגולד
  • ½ ק"ג גריסי פנינה
  • ½ 1 ק"ג נתחי אסקלופ עגל
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית אבקת צילי חריף
  • 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים
  • 1 כוס גרעיני רימונים
  • 1 כפית שום כתוש
  • 2 עגבניות מרוסקות בפומפיה
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית קיגין
  • ½ 1 כפית מלח
  • 2 כפות סילן
  • שמן

אופן ההכנה:

את הדלעת לחתוך לקוביות 2X2 ס"מ ולהניח בתבנית.
לקצוץ בצל וחצי להוסיף לתבנית.
לתבל בשמן זית, כפית שום,  סילאן, צילי מתוק ו1/2 כפית קיגין
לערבב ולהכניס לתנור חם (190-200 מעלות) לכחצי שעה.
לטגן את חצי הבצל, להוסיף ½ כפית פלפל שחור ונתחי  אסקלופ.
להקפיץ כ-5 דקות.
להוסיף שום, עלי מנגולד, כמון, ועגבניות מרוסקות.
לבשל עוד כ-5 דקות.
להניח על מצע הדלעת, לעטר בשקדים קלויים וגרגירי רימונים.

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור