מצרכים:
- 1 ק"ג דלעת
- 2 בצלים
- 5 עלי מנגולד
- ½ ק"ג גריסי פנינה
- ½ 1 ק"ג נתחי אסקלופ עגל
- ½ כפית פלפל שחור
- ½ כפית אבקת צילי חריף
- 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים
- 1 כוס גרעיני רימונים
- 1 כפית שום כתוש
- 2 עגבניות מרוסקות בפומפיה
- 1 כפית כמון
- 1 כפית קיגין
- ½ 1 כפית מלח
- 2 כפות סילן
- שמן
אופן ההכנה:
את הדלעת לחתוך לקוביות 2X2 ס"מ ולהניח בתבנית.
לקצוץ בצל וחצי להוסיף לתבנית.
לתבל בשמן זית, כפית שום, סילאן, צילי מתוק ו1/2 כפית קיגין
לערבב ולהכניס לתנור חם (190-200 מעלות) לכחצי שעה.
לטגן את חצי הבצל, להוסיף ½ כפית פלפל שחור ונתחי אסקלופ.
להקפיץ כ-5 דקות.
להוסיף שום, עלי מנגולד, כמון, ועגבניות מרוסקות.
לבשל עוד כ-5 דקות.
להניח על מצע הדלעת, לעטר בשקדים קלויים וגרגירי רימונים.