מצרכים:
- 3 בטטות
- 2 כפות גינג'ר טרי קצוץ
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית אבקת שום
- 1 כף פסטו
- 1 כף סוכר
- 4-5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
לקלוף את הבטטות, לחתוך לפרוסות של כס"מ כל פרוסה.
כל פרוסה לחתוך לרצועות של כס"מ כל אחת.
להניח בתבנית ולטבל בתערובת של כל החומרים – מלבד הסוכר ולערבב היטב.
לסדר את חתיכות הבטטה בתבנית ולפזר מעל את הסוכר.
להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 190-200 מעלות לכ-25 דקות עד להשחמה.