אצבעות נוגט ושוקולד

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

חומרים:

לתחתית: 

250  גרם קורנפלקס תירס רגיל
200  גרם שוקלד לבן
100 גרם ממרח נוגט או 4 כפות ממרח נוטלה

לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר משובח
100 גרם שוקולד חלב

אופן הכנה:

לתחתית:
לטחון במעבד מזון את הקורנפלקס.
לשים את השוקולד הלבן וממרח הנוגט בקערה.
להכניס למיקרוגל ל-30 שניות, להוציא ולערבב.
להכניס לעוד 10 שניות X 3 פעמים כשאחרי כל 10 שניות להוציא ולערבב.
כשרואים שהמסה נוזלית אין צורך להמשיך במירקוגל עוד (גם עם לא סיימתם את 30 השניות הנוספות).
דרך ההמסה הזאת באה למנוע שריפה של השוקולד.
להוסיף את המסה למעבד המזון בו נמצא הקורנפלקס הטחון.
לטחון שוב עד לחיבור המסה.
לשטח על ניר אפיה בתוך תבנית להדק היטב להכניס למקפיא . 

לציפוי:
להמיס במיקרוגל את 2 סוגי השוקולד (באותה הדרך שהמסנו את השוקולד לתחתית).
לצקת מעל הקורנפלקס הקפוא ולהקפיא שוב ל-15 דקות .
לחתוך לאצבעות בגודל הרצוי להכניס לקופסא .
לשמור במקפיא.

*** ניתן לאכול קפוא או לחכות מעט לפני ההגשה .

 

בתאבון

 

 

 

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים