אקלרים
כ- 35 יחידות
לבצק:
1 כוס מים
50 גרם חמאה
1 כף סוכר
כפית מלח
1 כוס קמח
4 ביצים
למלית החלבה:
1 שמנת מתוקה
2 כפות ממרח חלבה
למלית וניל:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1אינסטנט פודינג וניל
לציפוי:
200 גרם שוקלד מריר מומס עם מעט חמאה.
אופן ההכנה:
להרתיח כוס מים + חמאה + סוכר ומלח.
לאחר הרתיחה לכבות את האש ולהוסיף שהכל רותח להוסיף את הקמח ולערבב עד שנוצר בצק חלק.
לקרר מעט, להעביר למיקסר ולהוסיף לבצק ביצה אחת בכל פעם בעזרת וו הגיטרה
להעביר את הבצק לשק זילוף ליצור מעין נקניקים ארוכים ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לבערך 20-25 דקות אסור לפתוח את התנור כדי לא להוריד להם את הנפח.
לאחר שהאקלרים מוכנים פותחים אותם כמו סנדוויץ'
במיקסר מקציפים את החומרים של המליות.
מעבירים לשק זילוף וממלאים
ממיסים 200 גר שוקלוד מריר עם מעט חמאה ומורחים מעל האקלרים. אפשר לפזר מעל אגוזים קצוצים או שקדים קצוצים.