אקלרים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

אקלרים

כ- 35 יחידות

לבצק:
1 כוס מים 
50 גרם חמאה
1 כף סוכר
כפית מלח
1 כוס קמח
4 ביצים

למלית החלבה:
1 שמנת מתוקה

2 כפות ממרח חלבה 

למלית וניל:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1אינסטנט פודינג וניל 

לציפוי:
200 גרם שוקלד מריר מומס עם מעט חמאה.

 

אופן ההכנה:
להרתיח כוס מים +  חמאה + סוכר ומלח.
לאחר הרתיחה לכבות את האש ולהוסיף שהכל רותח להוסיף את הקמח ולערבב עד שנוצר בצק חלק.
לקרר מעט, להעביר למיקסר ולהוסיף לבצק ביצה אחת בכל פעם בעזרת וו הגיטרה
להעביר את הבצק לשק זילוף ליצור מעין  נקניקים ארוכים ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לבערך 20-25 דקות אסור לפתוח את התנור כדי לא להוריד להם את הנפח.

לאחר שהאקלרים מוכנים פותחים אותם כמו סנדוויץ'

במיקסר מקציפים את החומרים של המליות.
מעבירים לשק זילוף וממלאים

ממיסים 200 גר שוקלוד מריר  עם מעט חמאה ומורחים מעל האקלרים. אפשר לפזר מעל אגוזים קצוצים או שקדים קצוצים.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים