מצרכים:
- 2 כוסות אורז מבושל
- 1 קופסה ביבי מוצרלה
- 100 גרם קשקבל
- 100 מוצרלה מגורדת
- 50 גרם פרמזן/ פוקורינו
- 3 כפות בצל קריספי מטוגן
- 1 כפית נענע יבשה/ טימין/ אורגנו
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 פלפל שחור
- 1 כרוב שלם שהיה במקפיא לפחות יומיים שלושה והופשר לילה
לרוטב:
- 1 קופסה רוטב עגבניות/4 עגבניות טריות טחונות
- 1 כף שום טרי כתוש/ מגורד
- 1/4 כפית סוכר
- 1/2 מלח
- 1/2 פלפל שחור
- 1 צרור בזיליקום / 3 כפות פסטו
- 3 כפות שמן זית
- 1/2 כוס מים
אופן הכנה :
לערבב היטב כל את מצרכי הארינציני .
למלא כל עלה כרוב, לגלגל ולהניח בסיר רחב.
לערבב את כל מרכיבי הרוטב.
לשפוך על הכרוב, לכסות ולהכניס לתנור חם 180 מעלות לכארבעים דקות עד שעה.
בתאבון