ארינציני במעטפת כרוב

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 2 כוסות אורז מבושל
  • 1 קופסה ביבי מוצרלה
  • 100 גרם קשקבל
  • 100 מוצרלה מגורדת
  • 50 גרם פרמזן/ פוקורינו
  • 3 כפות בצל קריספי מטוגן
  • 1 כפית נענע יבשה/ טימין/ אורגנו
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 פלפל שחור
  • 1 כרוב שלם שהיה במקפיא לפחות יומיים שלושה ‏והופשר לילה

לרוטב:

  • 1 קופסה רוטב עגבניות/4 עגבניות טריות טחונות
  • 1 כף שום טרי כתוש/ מגורד
  • 1/4 כפית סוכר
  • 1/2 מלח
  • 1/2 פלפל שחור
  • 1 צרור בזיליקום / 3 כפות פסטו
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס מים

אופן הכנה :

לערבב היטב כל את מצרכי הארינציני .
למלא כל עלה כרוב,  לגלגל ולהניח בסיר רחב.
לערבב את כל מרכיבי הרוטב.
לשפוך על הכרוב, לכסות ולהכניס לתנור חם 180 מעלות לכארבעים דקות עד שעה.

 

                                                                                    בתאבון

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור