ביסקוטים פריכים עם אגוזי לוז ופירות יבשים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • 6 ביצים
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • גרדה מלימון 1
  • 50 גרם אגוזי לוז
  • 50 גרם משמש מיובש קצוץ
  • 50 גרם אוכמניות מיובשות
  • 50 גרם דובדבנים מיובשים

אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים ביחד במערבל מלבד הפירות היבשים והאגוזים ,עד לקבלת מרקם אחיד.
להוסיף את הפירות היבשים ואגוזי הלוז עד להטמעתם בבצק.
לחלק ל-3 תבניות אינגליש קייק ולהדק את הבצק עד לקבלת צורת התבנית.
להניח בצד כ-15 דקות ולאפות בתנור בחום של 175 מעלות כ-20-15 דקות.
להוציא, לצנן, להכניס למקפיא כרבע שעה, להוציא ולחתוך לפרוסות דקות.
להניח את הפרוסות בתבנית בצורת קלפים ולאפות עוד כ-10 דקות עד שהבסקוטים הופכים לזהובים.
להוציא, לצנן ולשמור בקופסא.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים

תפריט נגישות