מצרכים:
- 3 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- קורט מלח
- 6 ביצים
- 2 כפות תמצית וניל
- 1/2 כוס סוכר
- גרדה מלימון 1
- 50 גרם אגוזי לוז
- 50 גרם משמש מיובש קצוץ
- 50 גרם אוכמניות מיובשות
- 50 גרם דובדבנים מיובשים
אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים ביחד במערבל מלבד הפירות היבשים והאגוזים ,עד לקבלת מרקם אחיד.
להוסיף את הפירות היבשים ואגוזי הלוז עד להטמעתם בבצק.
לחלק ל-3 תבניות אינגליש קייק ולהדק את הבצק עד לקבלת צורת התבנית.
להניח בצד כ-15 דקות ולאפות בתנור בחום של 175 מעלות כ-20-15 דקות.
להוציא, לצנן, להכניס למקפיא כרבע שעה, להוציא ולחתוך לפרוסות דקות.
להניח את הפרוסות בתבנית בצורת קלפים ולאפות עוד כ-10 דקות עד שהבסקוטים הופכים לזהובים.
להוציא, לצנן ולשמור בקופסא.