בראוניז אמריקאי

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 4 ביצים
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 100 גרם חמאה
  • 400 גרם שוקולד מריר
  • 6 כפות קקאו
  • 1 כוס קמח
  • ¼ כפית מלח
  • 100 גרם אגוזים טחונים
  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ / צ'וקולד ציפ לבן
  • ½ 1 כוסות סוכר

אופן ההכנה:
להקציף את הביצים בתוספת הסוכר כ-3 דקות במהירות גבוהה.
להרתיח את השמנת והחמאה להוריד מהאש, להוסיף את השוקולד, להמיס ולקרר .
להוסיף את השוקולד המומס בהדרגה לביצים המוקצפים ולערבב בתנועות עטיפה.
לנפות את הקקאו והקמח ולהוסיף לתערובת בתנועות עטיפה.
להוסיף את השוקולד הלבן והאגוזים בתנועות עטיפה. לצקת לתבנית ולאפות כ-40 דקות בחום של 170 מעלות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור