מצרכים:
- 4 ביצים
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 100 גרם חמאה
- 400 גרם שוקולד מריר
- 6 כפות קקאו
- 1 כוס קמח
- ¼ כפית מלח
- 100 גרם אגוזים טחונים
- 100 גרם שוקולד לבן קצוץ / צ'וקולד ציפ לבן
- ½ 1 כוסות סוכר
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים בתוספת הסוכר כ-3 דקות במהירות גבוהה.
להרתיח את השמנת והחמאה להוריד מהאש, להוסיף את השוקולד, להמיס ולקרר .
להוסיף את השוקולד המומס בהדרגה לביצים המוקצפים ולערבב בתנועות עטיפה.
לנפות את הקקאו והקמח ולהוסיף לתערובת בתנועות עטיפה.
להוסיף את השוקולד הלבן והאגוזים בתנועות עטיפה. לצקת לתבנית ולאפות כ-40 דקות בחום של 170 מעלות.